Придружи се сад. Бесплатно је!

secure web

Придружи се сад. Бесплатно је!

Погледајте фотографије »

Već ste član?

Logiranje

ChristianSinglesPassion.com: Mesto za hrišćanske samce da pronađu pravu ljubav

Dobro došli na ChristianSinglesPassion.com, vašu top destinaciju za online upoznavanje hrišćanskih samaca. Svet online upoznavanja može biti zbunjujući, ali sa nama - to je pravi raj. Ali dozvolite nam da vas upoznamo...

Zašto ChristianSinglesPassion.com?

Vi ste sami hrišćanin koji traži ljubav. To nije uvek lako, naročito u svetu koji se stalno menja. Ali znate šta? Imamo rešenje za vas - ChristianSinglesPassion.com.

Naša misija

Naš cilj je jednostavan: pomoći vam da pronađete pravu ljubav koja odgovara vašim hrišćanskim vrednostima. Zvuči sjajno, zar ne?

Kako funkcioniše ChristianSinglesPassion.com?

Naša stranica je jednostavna za upotrebu, sigurna i pre svega - zabavna! Evo kako to radi...

Korak 1: Registracija

Proces registracije je jednostavan i brz. Sve što vam je potrebno je nekoliko minuta, malo informacija o sebi i spremni ste za početak.

Korak 2: Traženje ljubavi

Jednom kada se registrujete, vreme je za pretragu. Istražite profile drugih hrišćanskih samaca i pronađite one koji vas zanimaju.

Korak 3: Povezivanje

Kada pronađete nekoga ko vam se sviđa, počnite sa komunikacijom. Pošaljite poruku, započnite razgovor i vidite gde vas to vodi.

Bezbednost je naš prioritet

Na ChristianSinglesPassion.com, mi shvatamo ozbiljno vašu bezbednost. Zato smo ugradili niz mera zaštite da bi vam online upoznavanje bilo sigurno i prijatno iskustvo.

Naša zajednica

Svi članovi naše stranice dele iste hrišćanske vrednosti kao i vi. Zajedno, stvaramo snažnu, otvorenu i prijateljsku online zajednicu hrišćanskih samaca.

Da li je ChristianSinglesPassion.com za mene?

Ako ste samac koji ceni svoju hrišćansku veru i traži ljubav sa sličnom osobom, odgovor je DA! Pridružite nam se danas i započnite svoju ljubavnu priču.

Počnite svoje putovanje ka ljubavi danas

Prijavite se na ChristianSinglesPassion.com danas i započnite svoje putovanje ka ljubavi koje ste uvek sanjali. Vidimo se tamo!


USA | Canada | UK | Australia | New-Zealand | Facebook page